Dagens horoskop.

Tur
Idag kan turen hjälpa dig så att du inte försover dig utan vaknar av dig själv. Detta medför att du slipper en pinsam situation.

Hälsa
Din hälsa kan gå lite upp och ner idag. Du har kanske slarvat med sömnen eller kanske inte ätit ordentligt. Tänk på att det är viktigt att sköta om sig.

Ekonomi
Din ekonomi har varit bättre än var den är idag. Det kan hända att du gjort en del onödiga inköp på sistone och borde kanske därför vara sparsam.

Arbete
Nya förmåner eller erbjudanden väntar. Detta innebär antagligen också roliga och intressanta arbetsuppgifter.

Kärlek
Kanske är det vädret som väcker dina känslor till liv. Du vill ha förändring och söker dig till nya platser för att hitta kärleken.

Relationer
En relation till en närstående kan komma att få sig en törn under eftermiddagen. Men ni är båda kloka och reder upp situationen.



Idag ska jag vara med emelie, haha ovanligt? nej. Hon va ju liiite tjurig igår men de ska hon inte vara idag för då puttar jag henne i en snöhög:D
Sen ska vi keka pizza(a) också ovanligt haha. har gjort de typ 3-4 ggr den här veckan :o sen käka vi ju thai fast food igår.. ojoj de kommer inte sluta bra, tänk om jag blir tjock!



Söta vi var när vi vart inlåsta på toan förra fredagen, i en halvtimme..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0